Heb je mooie dromen? Zie ze dan voor je en maak ze groot!

Paardebloem ©2011, Toby Knight

Paardebloem ©2011, Toby Knight

Nagenietend van het Yoga & Wellness weekend voel ik me zo dankbaar en blij. Een geweldig mooi en relaxed weekend hebben we achter de rug! Wat hebben we mogen genieten van de fijne wellness behandelingen, de mooie Yogamomenten en het heerlijke eten. Zowel Yoga als Wellness geeft ontspanning voor lichaam en geest, het vulde elkaar prachtig aan.

 

Het voelt bijzonder om te ervaren dat je dromen waargemaakt kunnen worden. Probeer je dromen voor je te zien, maak ze groot en wees niet te bescheiden. Obstakels die je onderweg tegen kunt komen zullen je op deze manier niet belemmeren om je droom te blijven zien, je droom is groter!

 

Tijdens de Anna Dru Yogalessen beoefenen we mooie series die je helpen om je dromen te visualiseren. Heel regelmatig heb ik mijn droom gevisualiseerd tijdens een mooie yogahouding. Een van deze dromen was om ergens op een prachtige plek een Yoga & Wellness weekend te organiseren. Die droom is meer dan uit gekomen.

Ik voel me zo geïnspireerd en geboeid door de werking van visualisaties. Fijn om daarom deze week de EBR 3 (Energy Block Release) te beoefenen tijdens de Anna Dru Yoga lessen. De serie die zo mooi past bij je dromen verwezenlijken en te leven vanuit je hart.

 

Liefs Ankie