Stichting Vluchteling, het goede doel van dit jaar

Ieder jaar houden wij met ‘Anna Dru Yoga’ een Goede Doelen Actie. Zo aan het eind van het jaar wordt er aan de cursisten gevraagd of er nog ideeën zijn voor goede doelen. Er kwamen verschillende reacties binnen en de meeste reacties waren gericht naar de slachtoffers uit oorlogsgebieden. Vandaar dat we hebben gekozen voor Stichting Vluchteling. De collectebus staat vanaf deze week weer klaar in alle yogalessen. In de kerstvakantie op 28 december houden we de Goede Doelen Yogalessen

Vorig jaar was ons goede doel “Stichting Kumi Hospital Uganda”. Zo geweldig dat we toen maar liefst €900,00 verzameld hebben voor dat mooie doel. 

Hieronder vind je een stukje tekst van de oprichtster van Stichting Kumi:  

Jullie donatie is gebruikt voor het verder opleiden van een verloskundige die al werkte in Kumi, maar veel in haar mars had. Door haar terug naar school te sturen, krijgt ze meer bevoegd-/en bekwaamheden, die de kwaliteit van zorg op de afdeling verloskunde verbeterd. De opleiding verloopt goed, ze haalt goede beoordelingen en ze is haar kennis al aan het inzetten, in het ziekenhuis.

En een appje van Catherine, de aankomend verloskundige:

I am fine and reading hard for the exams that is beginning next week on Monday 4th up to 15th december. We also did our assessment exams last month and I performed well. I was the best in our midwifery class and I still believe that by the grace of God, I will pass this forth coming exams as well.

 I’m so happy 😊 

Fijn om terug te horen hoe het geld is besteed. Het stimuleert om ook dit jaar ons weer in te zetten en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de mensen in nood. 

We hebben gekozen voor Stichting Vluchteling. Deze stichting biedt levensreddende hulp aan mensen die slachtoffer zijn van conflicten, geweld of natuurrampen. Zij verlenen hulp ongeacht geloofsovertuiging, politieke opvattingen, etniciteit en nationaliteit. 

Het zou geweldig zijn als er zoveel mogelijk mensen meedoen op donderdag 28 december. Neem je buurvrouw, buurman of familie mee naar Luyksgestel. We maken er een bijzondere les van, geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd. 

Van 10.00 - 11.00  is er een les gepland en in de avond van 19.00 - 20.00. De minimale bijdrage is €15.00  De les wordt ook opgenomen zodat het mogelijk is om een opname te bestellen, als je er live niet bij kunt zijn. 

Meld je aan via deze link op de website.

Aanmelden mag ook via de mail, ankiepluim@cs.com

Alle opbrengsten gaan naar dit goede doel. Bij deze alvast een bedankje naar het gemeenschapscentrum Den Eijkholt in Luyksgestel. Zij sponseren in het vrijstellen van huur van de Yogaruimte. 

We hebben al een account aangemaakt die te vinden is o.a. op Facebook bij ANNA Dru-Yoga waar je ook een donatie kunt doen. 

Hopelijk zien we je in de kerstvakantie 😊 

Warme groet Ankie Pluim