Zomervakantie, waar ga jij heen?

Dat is een vraag die we veel aan elkaar stellen in de zomer. Ga je nog weg? Of blijf je lekker thuis? Of heb je altijd ‘vakantie’, doordat je geen verplichtingen meer hebt qua werk? En er zijn natuurlijk ook allerlei redenen te bedenken waarom je niet weg kunt.

 De zomervakantie van Anna Dru Yoga is al een paar weken aan de gang. De maanden juli en augustus is er geen les. Maar er zijn wel Specials te volgen. We hebben er al twee gehad, de Zonnegroeten,- en Maangroeten Special. En ik kan het niet laten, er komt er toch nog een bij, namelijk een Buiten Yoga Special.

Op vrijdagmorgen, 5 augustus zal deze les gehouden worden, heerlijk buiten in de weilanden. Als je je aanmeldt krijg je de locatie doorgegeven.

Het thema van de les zal zijn: DANKBAARHEID

Een prachtige deugd en een hele mooie doorwerking brengt het met zich mee. Kijken naar de dingen in je leven waar je dankbaar voor bent geeft je verwondering. Het is wetenschappelijk bewezen dat dankbaarheid o.a. het piekeren vermindert, het maakt je een tevredener mens. Je leert door dankbaar te zijn, blij zijn met wat je hebt. En ook een mooie doorwerking, wat je uitstraalt, daar trek je meer van aan. Op de deugdenkaart staat zo mooi beschreven:

IK BEN DANKBAAR VOOR DE GAVE DANKBAARHEID, ZIJ IS DE MAGNEET VAN MIJN BLIJHEID

Mijn wens aan jou is een mooie zomer vol dankbaarheid 😊

Liefs, Ankie x