Goede Doelen Yogales voor het Kumi Hospital in Uganda

Bijzonder om dit jaar de Goede Doelen Yogales te houden voor het Kumi Hospital. Bedankt Henriet voor je inbreng. Altijd geweldig om het goede doel te laten ontstaan uit de kring van yogadeelnemers. Na het zien van onderstaand YouTube filmpje was ik gelijk overtuigd dat dit het mocht worden.  Kijk maar mee 😊

De stichting is in 2004 opgericht door Steffie Mooren, verloskundige in Roermond. Door haar enorme betrokkenheid is deze Stichting uitgegroeid tot iets heel groots. Als je op de website van Stichting Kumi Hospital kijkt lees je over alle projecten waar ze zich voor inzetten.

Stichting Kumi zet zich in voor verbetering van de leefomstandigheden van mensen in Kumi District, Uganda. Daarbij richt de stichting zich op drie pijlers: gezondheidszorg, onderwijs en zelfredzaamheid. Hoe zij werken? Elke gedoneerde euro komt volledig ten goede aan deze projecten. Daar staan wij voor. Stichting Kumi draait volledig op vrijwilligers en de overheadkosten zijn vrijwel nihil. Jaarlijkse bezoeken aan Kumi zijn volledig voor eigen rekening.  (vliegtickets en verblijf)

Geweldig om te lezen hoeveel goeds deze stichting al heeft gedaan voor de mensen in Uganda. Het is heel fijn om ons steentje bij te dragen. En natuurlijk hopen we op een grote deelname aan de Yogalessen op 20 december of een donatie in de collecte pot die vanaf volgende week in de yogazaal komt te staan. In de avond kun je de yogales ook volgend, online via Zoom, zodat er nog meer mensen mee kunnen doen.

Dus, kom mee doen met deze actie om een prachtig bedrag voor het Kumi Hospital bij elkaar te verzamelen. Het zou geweldig zijn om met heel veel deelnemers te zijn.

Je kunt mee doen op dinsdagavond, 20 december. Van 19.00-20.00 of van 20.30-21.30.  Aanmelden kan via de website bij Specials. Je kunt ook mailen naar ankiepluim@cs.com of bellen/appen naar 0648969392.

De Yogales kun je ook online via Zoom volgen. Je krijgt dan via je mail een link toegestuurd.

Wil je graag alleen doneren? Dan kan dat natuurlijk ook. Op rek.nr. NL55 ABNA 0556 6509 48 t.n.v. APZorg, graag met vermelding van: Goede Doelen Yogales voor Kumi Hospital en je voor/achternaam.

Voor de kosten van de Yogales online en in de zaal graag minimaal € 15,00 doneren.

Alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Help je ons mee?

Lieve groet Ankie