Verwondering.

Crossway ©2010, Martin Fisch

Crossway ©2010, Martin Fisch

De eerste week met mooie Anna Dru Yogalessen zit er alweer op. Het was heerlijk om die lieve cursisten weer te zien na een lange vakantie tijd. Ik voel me een dankbaar mens dat ik van mijn grote passie mijn beroep heb kunnen maken.

Afgelopen week zijn er 8 nieuwe cursisten bijgekomen die na een proefles allemaal willen blijven. Het voelt heel speciaal dat al die mensen Anna Dru Yoga weten te vinden.

 

 

"Je kunt niet naar geluk reizen, je kunt het niet bezitten, verdienen, verslijten of opmaken. Geluk is de spirituele ondervinding van iedere minuut van een leven vol liefde, gratie en dankbaarheid." - Denis Waitley

 

 

De eerste les was een hele rustige les om alle spieren en gewrichten weer wat te laten wennen aan de yogaseries en houdingen. Wat nieuw is, is dat we wekelijks een mooi thema behandelen in de les. Vorige week was het thema verwondering en deze week is het thema dankbaarheid. De inspiratie kaarten van Linda Kavelin Popov zijn een prachtige aanvulling en inspireren mij om een mooie les rond het thema te maken. Op de kaart is te lezen dat dankbaarheid de kern is van werkelijk geluk. Het is een deugd waarvan je nooit teveel kunt hebben.

 

Fijne week,  liefs Ankie

Robin PluimComment