Vreemde Tijd

Punto de MIra ©2014, Ary Chst

Punto de MIra ©2014, Ary Chst

Het verbaast me nog iedere dag dat we leven in een hele andere wereld. In deze wereld mag je elkaar niet meer aanraken, niet meer knuffelen, niet meer heel dicht bij elkaar zijn. In deze wereld draag je een mondkapje als je naar een openbare ruimte of naar een winkel gaat. Ik schrijf dit blog ook als een herinnering voor later, als de wereld weer ‘normaal’ is. In deze andere tijd vliegen er bijna geen vliegtuigen meer over. We maken geen reizen op dit moment. We blijven het liefst dicht bij huis. We werken zoveel mogelijk thuis, de kinderen zijn momenteel ook thuis. De scholen zijn gesloten. De winkels zijn gesloten op de supermarkten na.

Gisteren is er een begin gemaakt met de vaccinaties. Het duurt nog wel even voor iedereen die wil is geweest. Het duurt ook wel even voor we weer zonder mondkapje door het leven mogen vrees ik.

Voor mezelf voel ik een soort van acceptatie en probeer zo goed en kwaad als het kan mee te gaan met de golfende stroom.

Geen yogalessen mogen er gegeven worden in den Eijkholt en het Aquinohuis. Gelukkig is er de mogelijkheid om via Zoom toch mee te doen met een yogales. Iedere woensdagmorgen van 9.00-10.00 en woensdagavond van 20.00-21.00 kun je een Yogales bijwonen. De les wordt ook opgenomen en deze kun je bestellen zodat je de les op jouw eigen moment kunt volgen. Heel blij ben ik dat ik via Zoom toch Yogalessen kan geven. Zo kunnen we toch in verbinding blijven met elkaar. Helaas kan dit niet voor iedereen. Sommige mensen vinden het helemaal niks of ze zijn niet handig met de computer. Wel jammer, want van de deelnemers die meedoen hoor ik terug dat ze het heerlijk vinden en dat het ook voordelen heeft. Je hoeft niet te reizen en je kunt na afloop zo je bed in. 😊