De Maangroet.

14999083677_e0822184f7_o.jpg

De Dru Chandra Namaskara is een prachtige serie om te doen in de avond.  Wat is het fijn om alle emoties die je door de dag heen hebt opgeslagen de kans te geven om te stromen. Eventuele geblokkeerde energie wordt losgelaten. De maangroet geeft je rust en ontspanning, het maakt je hoofd helemaal leeg. Je gedachten komen tot rust waardoor je een goede nachtrust mag verwelkomen.

De maan heeft invloed op alle wateren, denk maar eens aan eb en vloed. Omdat wij ook voor een heel groot deel uit water bestaan is het logisch dat de maan ook invloed heeft op ons als mens. De maangroet heeft een positieve invloed op het watercentrum in ons lichaam, ons bekken waar het 2e Chakra (Svadistana Chakra) zich bevindt.

Als je de maangroet bij volle maan doet in de buitenlucht geeft het nog een extra dimensie. Wat is het bijzonder om zo letterlijk die verbinding te maken met het grootse om je heen, het licht van de maan verbind je met het licht in jezelf.

Anna Dru Yoga & Meditatie organiseert jaarlijkse Full-moon specials waar je deze mooie serie gaat leren en ervaar je de mooie doorwerkingen ervan. Op 29 juni is de eerstvolgende.

Liefs Ankie x

Robin PluimComment