Yoga & Wellness

 

Afgelopen jaren hebben er al diverse succesvolle Yoga & Wellness weekenden plaatsgevonden bij de NatuurSpa & Gasterij Landschot in Hoogeloon. Tijdens zo'n weekend word je twee dagen compleet in de watten gelegd, het is een groot cadeau voor jezelf. De hele omgeving straalt een serene rust uit waar je helemaal zen van wordt. Gerrie, de gastvrouw verzorgt met heel veel liefde en toewijding de Wellness behandelingen, Jan regelt alles omtrent de sfeervolle Gasterij en Anna Dru Yoga verzorgt de Yoga momenten. 

 

Yoga en Wellness combineren geweldig, de rustgevende en helende werking van zowel de Yoga als de Wellness zorgen ervoor dat je als herboren naar huis gaat.

 

Er zijn drie Yoga momenten gedurende de 24 uur verwennerij. Voor de lunch, ’s avonds net voor het slapen gaan en ’s morgens vroeg net voor het ontbijt. De momenten zijn gevuld met mooie Yoga series en houdingen die steeds worden afgesloten met een ontspannende relaxatie.

 

De Gasterij.

De Gasterij.

 

Na de lunch starten we met de Wellness momenten die je in koppels van twee beleeft. (samen met degene waarmee je de kamer deelt) Er is veel privacy en daarom is het tevens heel geschikt voor mensen die om bepaalde redenen niet graag naar een openbare sauna gaan. 

De Wellness is enorm heilzaam voor je huid en weldadig voor je spieren en gewrichten. Tussen de Wellness momenten door kun je heerlijk wat rusten, buiten zwemmen in de natuurlijke zwemvijver en genieten van verschillende lekkere en gezonde hapjes en drankjes.

In de avond kom je helemaal relaxed naar de keuken waar er een heerlijk diner op je wacht.

Na het Yogamoment in de avond is het erg fijn om je bed op te zoeken voor een ontspannende nachtrust. ’s Ochtends meteen na het opstaan zorgt het ochtend Yoga moment ervoor dat je lichaam een heerlijke energie boost krijgt waardoor je je de hele dag prettig en soepel voelt. Als afsluiting is er nog een uitgebreid ontbijt met producten uit de streek.

 

NatuurSpa de broodoven.

NatuurSpa de broodoven.

Meld je snel aan als je mee wilt doen of mail / bel gerust voor nog meer informatie.  

  • 1 overnachting in een prachtige 2-persoons kamer.

  • Gezonde Lunch.

  • Heerlijke warme maaltijd.

  • Ontbijt met mooie streekproducten.

  • Hapjes en drankjes tussendoor.

  • Verschillende Anna Dru Yoga en Meditatie momenten.

  • Wellness met hele speciale behandelingen.

  • Gebruik handdoeken, badjas en badslippers.

 

Bij de Yoga en Wellness weekenden word je helemaal in de watten gelegd. Werkelijk alles is inbegrepen.

Aanmelden graag samen met partner/vriend/vriendin zodat je weet met wie je de kamer deelt.

 

Kosten €225,00 p.p. (ALL-IN) 

 

Robin PluimComment