Rust en stilte vind je in jezelf.

Momenten van stilte en verbondenheid ervaar je door hele simpele oefeningen.

 

Een mooie oefening is om in allerlei situaties je lichaamshouding te observeren.
Observeer je zelf eens als je loopt. Loop je mooi rechtop en zijn je schouders ontspannen? En als je zit, hoe zit je dan? Wat onderuit gezakt of met een mooie rechte rug? Word je bewust van je lichaamshouding. Als je bewust kijkt naar je lichaam kun je voelen of er spanningen zijn die losgelaten kunnen worden. Door je houding zachter te maken en in je houding te ontspannen ervaar je rust en stilte in jezelf.

Nog een mooie eenvoudige oefening is het observeren van je ademhaling. Door heel bewust te voelen waar je adem zich bevindt word je je ervan bewust of je hoog of laag in je lichaam ademt. Wanneer je ademhaling hoog zit leg je je hand onderop je buik en je zult verbaast opmerken dat je adem daar naar toe gaat en je heel snel ontspanning en ruimte ervaart.

Tijdens de Anna Dru Yogalessen zijn er verschillende momenten van stilte. Na een Yogahouding of Yogaserie is het heel speciaal om de diepe doorwerking na te voelen en te observeren. Ook tijdens meditatie oefeningen zijn er momenten van diepe stilte waar je de verbinding ervaart met je innerlijke kern. Contact maakt met de liefde en rust diep bij jezelf van binnen.

 

Wil je dit ook ervaren? Meld je dan nu aan voor een proefles bij Anna Dru Yoga..

 

 

 

 

.

Robin Pluim