Door te blijven bewegen houd je je lichaam in conditie.

Een fijne manier om aan lichaamsbeweging te doen is Dru Yoga. Het is een hele zachte Yoga vorm die zeer geschikt is voor senioren. Door deel te nemen aan de lessen neemt je spierkracht beslist toe. Ook je gewrichten worden soepeler. Je lichaamshouding verbetert en ook je balans. Hierdoor heb je minder kans op blessures. Het is niet alleen je lichaam dat er baat bij heeft, het werkt heel diep door ook op het geestelijke vlak. Je leert spanningen los te laten. Doordat je beter kunt ontspannen wordt je ademhaling vanzelf dieper en rustiger, lager in je lichaam. Ook hier is iedere les veel aandacht voor. We doen ademhalingsoefeningen en zijn zo meer bewust van hoe we ademen.

 

De senioren Yoga groep bestaat inmiddels alweer twee jaar. Een fijne groep mensen met veel humor en respect voor elkaar. Prachtig om te zien wat een mooie uitwerking Dru Yoga op mensen kan hebben.

 


Ervaring Senioren

"Als ik op woensdagmorgen door de mooie Kempen naar Bergeijk rijd voor mijn wekelijkse Yogales zet ik alvast een klassiek muziekje aan in de auto om al een beetje in een passende stemming te komen.

Bij binnenkomst is iedereen al druk bezig de matjes uit te rollen en een kaartje te trekken om te lezen welke intentie deze dag aan jou is toebedeeld. Altijd weer een verrassend moment........