• Ik ben veel te stijf om aan yoga te doen.

Juist als je lichaam wat stram en stijf aanvoelt is Dru Yoga een hele prettige en veilige manier om je lichaam weer wat soepeler te krijgen. Al snel ervaar je door de lessen bij Anna Dru Yoga  dat je lichaam verandert, je lichaamshouding verbetert, je spieren en gewrichten worden soepeler en sterker.

 

  • Ik heb veel stress in mijn leven en heb grote behoefte aan ontspanning.

Door je gewrichten tijdens de mooie yoga series zacht te houden laat je enorm veel spanningen los wat je tijdens de les al kunt ervaren. Het maakt je milder, zachter en meer ontspannen. Je krijgt tools aangeboden om in je dagelijkse leven te gebruiken op momenten dat je je onrustig en gespannen voelt.  

 

  • Ik wil niet iedere week de verplichting hebben om naar een yogales te gaan.

Bij Anna Dru Yoga kun je ook losse lessen boeken voor 10 euro per les. Dit dient wel van te voren overlegd te worden.

 

  • Ik ben een man en wil liever niet alleen met vrouwen in een groep les krijgen.

Op woensdagavond van 20.30-21.45 zijn er nog meer mannen die les volgen bij Anna Dru Yoga. 

 

  • Ik heb slaapproblemen, helpt Dru Yoga?

Iedere les wordt afgesloten met een relaxatie. Het brengt je lichaam en geest in een hele diepe rust waardoor je op diep niveau kunt ontspannen. Deze relaxatie oefeningen kun je ook zelf toepassen als je moeilijk in slaap kunt komen.

 

  • Ik ben te oud om aan yoga te doen.

Dru yoga is voor mensen van alle leeftijden. De oudste deelnemer is 86 jaar en de jongste deelnemer bij een ouder/kind yoga workshop was 4 jaar. Er is een speciale senioren groep en we verzorgen regelmatig ouder/kind workshops.

 

  • Mijn conditie en uithoudingsvermogen zijn bijv. door het doormaken van een ziekte enorm achteruitgegaan dus daarom denk ik dat yoga niets voor mij is.

De zachte Dru yoga is heel geschikt om na een doorgemaakte ziekte je lichaam op een liefdevolle manier weer wat te activeren. Er is veel aandacht ook individueel om samen naar aanpassingen te kijken zodat iedereen op zijn eigen unieke manier mee kan doen met de yogales.